Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak bileğnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapları, yangın eminği muhtevain önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları karşı bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile alakalı pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Yangın üzere ivedili durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın Bapsı zemin amacı insanların pert gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına karşı güvende yapamamak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların gönül eminğini uydurmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla itimat örgütleme etmekteyiz.

Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu makalemızda;

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 ekip hiçbir kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması kritik taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın bapsı; kişioğlu sağlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Özellikle duyar ve saygınlık materyallerin evetğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mamultır ve ekseri çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir müstacel vaziyet simultane insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. Hassaten bina içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine beis evet.

Yangın bapları; son mertebe kredili ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra hayat alanlarında kendisine belde bulur. Reel bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda yangın kapısı test edildikten sonra birinci sınıf bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında kapının göstermiş başüstüneğu performansa fallarak testi fail oturmuşş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin cereyan etmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yaraşıklı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanların basit boşaltma olmalarını katkısızlar.

Bu tür yangın merdiveninin omurga özelliği kompakt ve yerden artırım sağlayan tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven fondöten bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar yahut güzel duyu efkârların bir faktör evetğu binalar ciğerin onat hale getirir.

Report this wiki page