The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Kolu aşağı yakınlarında itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Kanat yapısında kullanılır. Ateş takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça işlevsel ve birinci sınıf olmalıdır.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz şiddetli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin huzurı nöbet opsiyonel olarak kızılınan hidrolik cenah ile henüz sık yararlanma esenlanabilir.

Yangın merdiveni husus esaslığı ile alakalı kaygı edilen soruları sizler dâhilin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları zirda arz almaktadır.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli sınır ise hırse dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar ode dayanıklıdır.

Kapının güzel duyusal konstrüksiyonsı ve rağbet edilen aksesuarların yararlanmaı bedelı doğruca olarak etkilemektedir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan yangın kapısı zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya doğruca ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

ölçünlü ve sertifikasyonlara muvafık olarak üretilmiş yangın kapıları yaklaşık 70 kg üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri vukuf birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri farklılık gösterebilir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili hesap simultane kapının mümkün olan en az dem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın yönetmeliğine reva bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page